Jei reikia, įtraukite prekę į pirkinių krepšelį
Prekės aprašymas
Įmontuojama orkaitė su fullSteam ir Steam Plus garų funkcijomis BOSCH HSG7361B1 Serie | 8
Energijos sąnaudų klasė: A+
Orkaitės talpa: 71 l
13 kepimo funkcijų, Temperatūros diapazonas 30 °C - 250 °C
Kaitinimo būdai (tradiciniai)
1) 4D karštas oras: 30–250 °C Mėsai arba kepiniams, kepamiems viename arba keliuose lygiuose.
Ventiliatorius kameroje tolygiai paskirsto galinėje sienelėje esančio apvaliojo kaitinimo elemento skleidžiamą karštį.
2) Įprastinis kaitinimas: 30–250 °C Kepiniams arba mėsai, įprastai kepamiems viename lygyje. Kaitinimo būdas labiausiai tinka pyragams su sultingais priedais.
Karštis tolygiai sklinda iš viršaus ir apačios.
3) Švelnus karštas oras: 125–250 °C . Pasirinkti patiekalai neįkaitinus prietaiso ir juos tausojant ruošiami viename lygyje.
Ventiliatorius kameroje tolygiai paskirsto galinėje sienelėje esančio apvaliojo kaitinimo elemento skleidžiamą karštį. Patiekalas palaipsniui ruošiamas naudojant liekamąją šilumą.
4) Air Fry: 30–250 °C Traškių patiekalų ruošimas viename lygyje, nedideliame riebalų kiekyje. Ypač tinka įprastai aliejuje gruzdinamiems patiekalams, pvz., gruzdintoms bulvytėms.
Ventiliatorius dideliu greičiu pučia aplink patiekalą grilio kaitinimo elemento perduodamą karštą orą. Oras iš kameros ištraukiamas stipriau.
5) Švelnusis įprastinis kaitinimas: 150–250 °C .Pasirinkti patiekalai ruošiami juos tausojant. Karštis sklinda iš viršaus ir apačios.
6) Grilis su oru cirkuliacija: 30–250 °C. Paukštienai, visai žuviai ar dideliems mėsos gabalams kepti.
Pakaitomis įsijungia ir išsijungia grilio kaitinimo elementas ir ventiliatorius. Ventiliatorius karštą orą pučia aplink patiekalą.
7) Didysis grilis: 3 pakopos. Plokštiems grilyje kepamiems gabalėliams, pavyzdžiui, didkepsniams, dešrelėms ar skrebučiams, kepti. Patiekalams apkepti.
8) Mažasis grilis: 3 pakopos. Mažiems kiekiams didkepsnių, dešrelių ar skrebučių kepti grilyje. Mažiems kiekiams apkepti.
9) Picos kepimo funkcija: 30–250 °C Picai ar patiekalams, kuriems reikia didelės kaitros iš apačios, ruošti.
Kaista apatinis kaitinimo elementas ir apvalusis kaitinimo elementas galinėje sienelėje.
10) Lėtas troškinimas: 70–120 °C Apkeptiems minkštiems mėsos gabalėliams lėtai ir tausojant ruošti neuždengus dangčiu.
Neaukštos temperatūros karštis tolygiai paskirstomas iš viršaus ir iš apačios.
11) Apatinis kaitinimas: 30–250 °C Patiekalams baigti kepti arba ruošti vandens vonelėje. Kaitinama iš apačios
12) Laikymas šiltai: 50–100 °C Paruoštam maistui šiltai laikyti.
13) Lėkščių/indų pašildymas: 30–90 °C Indui pašildyti.
Prie tam tikrų kepimo funkcijų* galima pridėti garų (Garų tiekimas)
"Added Steam" - galima rinktis iš 3 skirtingų pridėtinių garų lygių: aukštas, vidutinis, žemas.
*4D karšto oro srautas – Viršutinis / apatinis kaitinimo elementas – Kepimas griliu su oro recirkuliacijos funkcija – Laikymas šiltai
Taip pat prie tam tikrų kepimo fukcijų** galite įjungti "Steam Jet" garų išleidimo funkciją: galite tam tikrais intervalais tikslingai išleisti intensyvų garų srautą. Ypač gražiai pakyla duona ir bandelės, jos tampa traškios ir įgauna gražią spalvą. Prietaisas maždaug kas 3–5 minutes į kamerą išleidžia garų rūką. Atsižvelgiant į darbo režimą, garų srautą galima aktyvinti kelis kartus.
**4D karšto oro srautas – Viršutinis / apatinis kaitinimo elementas – Kepimas griliu su oro recirkuliacijos funkcija
Kaitinimo būdai su garų funkcija
1) Atitirpinimas: 30–60 °C. Užšaldytam maistui atitirpinti jį tausojant.
2) Atšviežinimas: 80–180 °C. Lėkštėse patiekiamiems patiekalams ir kepiniams pašildyti juos tausojant. Dėl tiekiamų garų patiekalai neišsausėja.
3) Funkcija "Steam Plus": 30–120 °C. Daržovėms, mėsai, žuviai ir grūdiniams produktams troškinti juos tausojant. Vaisių sultims sunkti. Maisto produktams nuplikyti. Norint sutrumpinti ruošimo laiką, tvirtesnius maisto produktus galima troškinti nustačius aukštesnę nei 100 °C temperatūrą
4) Tešlos kildinimas: 30–50 °C. Mielinei tešlai kildinti. Tešla pakyla daug greičiau nei kambario temperatūroje. Tešlos paviršius neišsausėja.
Dizainas
Valdymas: Skaitmeninis valdymo žiedas, sensorika
Orkaitės vidinė ertmė: atracitinė emalė
Valymas
"EcoClean Direct" galinė sienelė - išsivalanti danga
Valymo asistentas (programa) - valymas garais.
Valymo programa: „Kalkių šalinimas“
Džiovinimas: orkaitės vidų galite išsausinti rankomis arba galite įjungti džiovinimo funkciją.
Vientiso stiklo vidinės durelės
Komfortas
TFT plus spalvotas jutiklis ekranas (LT kalba)
Temperatūros rekomendacija
Įkaitimo lygio kontrolė
Assist: eilė automatinių programų
Vandens padavimas : Išimama vandens talpa
Vandens rezervuaro talpa: 1 l
Tuščios vandens talpos indikacija
Šabo nustatymas
SoftOpen ir SoftClose - švelnus durelių atidarymas/uždarymas
Elektroninis laikrodis
Greitas įkaitimas
Halogeninis vidaus apšvietimas
Integruotas aušinimo ventiliatorius
Nerūdijančio plieno ventiliatorius
Home Connect (WLAN) - galimybė valdyti orkaitę per išmanų įrenginį,
Oven Assistant su valdymo balsu funkcija
Komplektacija
1 x kepimo grotelės, 1 x XL dydžio skylėtasis garinimo padėklas, 1 x M dydžio skylėtasis garinimo padėklas, 1 x M dydžio Neskylėtasis garinimo padėklas, 1 x universali skarda, 1 x kepimo skarda
Aplinka ir saugumas
Vaikų užraktas - apsaugą nuo vaikų galite aktyvinti ir deaktyvinti ir kai prietaisas įjungtas, ir kai išjungtas.
Automatinis išsijungimas
Likutinės šilumos indikacija
Start-/Stop mygtukas
Atidarytų durelių sensorius
3 stiklų išorinės durelės
Žema išorinio durų stiklo temperatūra
Techniniai duomenys
Prijungimo galia : 3600 W
Srovė : 16 A
Įtampa : 220-240 V
Dažnis : 50; 60 Hz
Kištuko tipas : Schuko-/Gardy su įžeminimu
Elektros laidos ilgis : 120 cm
Lempučių skaičius : 1
Garantinis terminas: 24 mėn.
Energijos sąnaudų klasė: A+
Orkaitės talpa: 71 l
13 kepimo funkcijų, Temperatūros diapazonas 30 °C - 250 °C
Kaitinimo būdai (tradiciniai)
1) 4D karštas oras: 30–250 °C Mėsai arba kepiniams, kepamiems viename arba keliuose lygiuose.
Ventiliatorius kameroje tolygiai paskirsto galinėje sienelėje esančio apvaliojo kaitinimo elemento skleidžiamą karštį.
2) Įprastinis kaitinimas: 30–250 °C Kepiniams arba mėsai, įprastai kepamiems viename lygyje. Kaitinimo būdas labiausiai tinka pyragams su sultingais priedais.
Karštis tolygiai sklinda iš viršaus ir apačios.
3) Švelnus karštas oras: 125–250 °C . Pasirinkti patiekalai neįkaitinus prietaiso ir juos tausojant ruošiami viename lygyje.
Ventiliatorius kameroje tolygiai paskirsto galinėje sienelėje esančio apvaliojo kaitinimo elemento skleidžiamą karštį. Patiekalas palaipsniui ruošiamas naudojant liekamąją šilumą.
4) Air Fry: 30–250 °C Traškių patiekalų ruošimas viename lygyje, nedideliame riebalų kiekyje. Ypač tinka įprastai aliejuje gruzdinamiems patiekalams, pvz., gruzdintoms bulvytėms.
Ventiliatorius dideliu greičiu pučia aplink patiekalą grilio kaitinimo elemento perduodamą karštą orą. Oras iš kameros ištraukiamas stipriau.
5) Švelnusis įprastinis kaitinimas: 150–250 °C .Pasirinkti patiekalai ruošiami juos tausojant. Karštis sklinda iš viršaus ir apačios.
6) Grilis su oru cirkuliacija: 30–250 °C. Paukštienai, visai žuviai ar dideliems mėsos gabalams kepti.
Pakaitomis įsijungia ir išsijungia grilio kaitinimo elementas ir ventiliatorius. Ventiliatorius karštą orą pučia aplink patiekalą.
7) Didysis grilis: 3 pakopos. Plokštiems grilyje kepamiems gabalėliams, pavyzdžiui, didkepsniams, dešrelėms ar skrebučiams, kepti. Patiekalams apkepti.
8) Mažasis grilis: 3 pakopos. Mažiems kiekiams didkepsnių, dešrelių ar skrebučių kepti grilyje. Mažiems kiekiams apkepti.
9) Picos kepimo funkcija: 30–250 °C Picai ar patiekalams, kuriems reikia didelės kaitros iš apačios, ruošti.
Kaista apatinis kaitinimo elementas ir apvalusis kaitinimo elementas galinėje sienelėje.
10) Lėtas troškinimas: 70–120 °C Apkeptiems minkštiems mėsos gabalėliams lėtai ir tausojant ruošti neuždengus dangčiu.
Neaukštos temperatūros karštis tolygiai paskirstomas iš viršaus ir iš apačios.
11) Apatinis kaitinimas: 30–250 °C Patiekalams baigti kepti arba ruošti vandens vonelėje. Kaitinama iš apačios
12) Laikymas šiltai: 50–100 °C Paruoštam maistui šiltai laikyti.
13) Lėkščių/indų pašildymas: 30–90 °C Indui pašildyti.
Prie tam tikrų kepimo funkcijų* galima pridėti garų (Garų tiekimas)
"Added Steam" - galima rinktis iš 3 skirtingų pridėtinių garų lygių: aukštas, vidutinis, žemas.
*4D karšto oro srautas – Viršutinis / apatinis kaitinimo elementas – Kepimas griliu su oro recirkuliacijos funkcija – Laikymas šiltai
Taip pat prie tam tikrų kepimo fukcijų** galite įjungti "Steam Jet" garų išleidimo funkciją: galite tam tikrais intervalais tikslingai išleisti intensyvų garų srautą. Ypač gražiai pakyla duona ir bandelės, jos tampa traškios ir įgauna gražią spalvą. Prietaisas maždaug kas 3–5 minutes į kamerą išleidžia garų rūką. Atsižvelgiant į darbo režimą, garų srautą galima aktyvinti kelis kartus.
**4D karšto oro srautas – Viršutinis / apatinis kaitinimo elementas – Kepimas griliu su oro recirkuliacijos funkcija
Kaitinimo būdai su garų funkcija
1) Atitirpinimas: 30–60 °C. Užšaldytam maistui atitirpinti jį tausojant.
2) Atšviežinimas: 80–180 °C. Lėkštėse patiekiamiems patiekalams ir kepiniams pašildyti juos tausojant. Dėl tiekiamų garų patiekalai neišsausėja.
3) Funkcija "Steam Plus": 30–120 °C. Daržovėms, mėsai, žuviai ir grūdiniams produktams troškinti juos tausojant. Vaisių sultims sunkti. Maisto produktams nuplikyti. Norint sutrumpinti ruošimo laiką, tvirtesnius maisto produktus galima troškinti nustačius aukštesnę nei 100 °C temperatūrą
4) Tešlos kildinimas: 30–50 °C. Mielinei tešlai kildinti. Tešla pakyla daug greičiau nei kambario temperatūroje. Tešlos paviršius neišsausėja.
Dizainas
Valdymas: Skaitmeninis valdymo žiedas, sensorika
Orkaitės vidinė ertmė: atracitinė emalė
Valymas
"EcoClean Direct" galinė sienelė - išsivalanti danga
Valymo asistentas (programa) - valymas garais.
Valymo programa: „Kalkių šalinimas“
Džiovinimas: orkaitės vidų galite išsausinti rankomis arba galite įjungti džiovinimo funkciją.
Vientiso stiklo vidinės durelės
Komfortas
TFT plus spalvotas jutiklis ekranas (LT kalba)
Temperatūros rekomendacija
Įkaitimo lygio kontrolė
Assist: eilė automatinių programų
Vandens padavimas : Išimama vandens talpa
Vandens rezervuaro talpa: 1 l
Tuščios vandens talpos indikacija
Šabo nustatymas
SoftOpen ir SoftClose - švelnus durelių atidarymas/uždarymas
Elektroninis laikrodis
Greitas įkaitimas
Halogeninis vidaus apšvietimas
Integruotas aušinimo ventiliatorius
Nerūdijančio plieno ventiliatorius
Home Connect (WLAN) - galimybė valdyti orkaitę per išmanų įrenginį,
Oven Assistant su valdymo balsu funkcija
Komplektacija
1 x kepimo grotelės, 1 x XL dydžio skylėtasis garinimo padėklas, 1 x M dydžio skylėtasis garinimo padėklas, 1 x M dydžio Neskylėtasis garinimo padėklas, 1 x universali skarda, 1 x kepimo skarda
Aplinka ir saugumas
Vaikų užraktas - apsaugą nuo vaikų galite aktyvinti ir deaktyvinti ir kai prietaisas įjungtas, ir kai išjungtas.
Automatinis išsijungimas
Likutinės šilumos indikacija
Start-/Stop mygtukas
Atidarytų durelių sensorius
3 stiklų išorinės durelės
Žema išorinio durų stiklo temperatūra
Techniniai duomenys
Prijungimo galia : 3600 W
Srovė : 16 A
Įtampa : 220-240 V
Dažnis : 50; 60 Hz
Kištuko tipas : Schuko-/Gardy su įžeminimu
Elektros laidos ilgis : 120 cm
Lempučių skaičius : 1
Garantinis terminas: 24 mėn.
Papildoma informacija
Gamintojas | Bosch |
Orkaitės spalva | Juoda |
Temperatūros valdymas | Elektroninis |
Karštas oras (konvekcija) | Yra |
Išsivalymo sistema | Katalitinės sienelės |
Garų funkcija | Pilni garai (100%) |
Teleskopiniai bėgeliai | Nėra |
Mėsos termometras | Nėra |
Švelnus durelių uždarymas | Yra |
Orkaitės ypatumas | Išimama vandens talpa, „WiFi“ jungtis |
Kilmės šalis | Vokietija |
Garantinis terminas | 24 mėn. |